Digital kommunikation

Siger I det rigtige - på de rigtige medier?


Digitale medier er ideelle til at interagere med målgrupperne, dér hvor de befinder sig i forvejen. Måske er jeres kunder meget på Facebook? Det kan være godt givet ud at sætte et godt gammeldags nyhedsbrev i søen, som rigtig mange stadig læser.

Men helt ærligt: En mobilvenlig hjemmeside med friske tekster og et skarpt brugerorienteret indhold bør være topscorer, når det handler om jeers digtiale synlighed. Og ser du ikke også en film for dig? Dyk ned i listen her og se, hvordan vi kan hjælpe jer, så I får en sprællevende og effektiv digital profil. Så jeres kunder får de svar, de søger. Og så de husker, hvem I er - og hvorfor I er værd at være loyale overfor.

Hos DIALOG går vi fokuseret og konkret til værks. Du betaler ikke for utallige strategimøder og lange snakke. Du vil samtidig møde vores skarpe og erfarne samarbejdspartnere inden for fx filmproduktion, webudvikling - og vores undervisere indenfor skriftlig kommunikation.  

Du kan få hjælp til:  

Vi giver skolerne et digitalt løft

Vi er specialister i at rådgive skoler og uddannelsesinstitutioner om deres online kommunikation. Vi har hjulpet flere skoler med at sikre en tidsvarende kommunikation ved at udvikle mobilvenlige hjemmesider og konkrete strategier for, hvordan de fanger deres vigtigste målgrupper på facebook.
Skal vi også hjælpe din skole? Vi har blandt andet hjulpet Hornbæk Skole, Espergærde Skole og Hellebækskolen med at komme på forkant med den digitale udvikling.