Hornbæk Skole

En levende og troværdig fortælling på web og Facebook


Service

Ny hjemmeside og facebook-strategi

Kundens behov

Hornbæk Skole havde et ønske om at give nuværende og kommende forældre et levende og troværdigt indblik i elever og læreres dagligdag på skolen – særligt med den nye skolereform i fokus.

Løsning og effekt

En ny hjemmeside og en meningsfuld tilstedeværelse på Facebook var den rigtige løsning for Hornbæk Skole.

Hjemmesiden blev bygget op om videoer for at sikre den levende og troværdige fortælling. Her fortæller lærere og elever åbent om deres oplevelser med den ny udskoling, fællessskabet og meget andet. 

Med et responsivt design, video, store billeder og scrolling på lange sider, har Hornbæk Skole  en hjemmeside helt i tråd med tidens tendenser inden for webkommunikation.

Vi udviklede en facebook-strategi og guidede skolen godt i gang med den daglige drift af facebooksiden. Vi hjalp med at formulere konkrete indholdsemner og udviklede en indholdskalender, så de facebook-ansvarlige let kan planlægge indholdet i god tid.

Konkrete guidelines for, hvordan skolen kan besvare kommentarer med en seriøs og faglig tone placerede skolen trygt ude på Facebook. Resultatet er en aktiv facebookside med over 400 engagerede følgere.

Skal vi tage snakken?

Har jeres skole også brug for at få alle de positive fortællinger frem i lyset? Vi hjælper jer med den rette strategi.