Pakkeløsninger

Vores 3 pakkeløsninger


Mere menneske, mindre myndighed - når I kommunikerer. Vi tilbyder 3 forskellige pakkeløsninger, som hjælper jer i den rigtige retning. Løsningerne kan selvfølgelig justeres, alt efter hvor meget I kan selv.

Løsning 1

Den fulde pakke

Vi tænker projektet som en kampagne. Konceptet for at skrive mere klart og direkte udvikles i tæt samråd med jer og elementerne placeres som perler på en snor. Sådan opnår I størst mulig motivation blandt medarbejderne og en ny skrivekultur bliver rodfæstet.

I får konkret afprøvet de nye skriveteknikker på vores workshops. Tilbage på kontoret arbejder I fx videre i reviderede skabeloner. Film og/eller målgruppeplakater inspirerer til at tænke på borgernes behov, når I kommunikerer – ikke på eget fagsprog.

 

Hvad indeholder løsningen?

  • Koncept + projektplan
  • Skriveworkshops: 1 dag + ½ dags opfølgning
  • Implementeringsløsninger, fx guidelines, fakta-ark, film, persona-plakater, evt. kaffekopper, skriveunderlag
  • Projektledelse og rådgivning
  • Webworkshop: Nye veje til at bakke webredaktørerne op
  • Effektmåling: Vi kvalitetstjekker jeres nye tekster, fx ved en brugerundersøgelse før og efter
     

Hvor længe tager det at grundlægge en ny skrivekultur med den fulde pakke?

  • 2 til 3 måneder.

Løsning 2

Fra snorlige skriveworkshops til den rigtig rådgivning

Løsning 2 er for jer, der har en stærk kommunikationsafdeling, der hjælper med implementeringen af en mere konkret og modtagerorienteret skrivekultur.

I har brug for os som eksterne og engagerede undervisere, der kan lære ledere og medarbejdere om værdien ved at skrive kort, konkret og modtagerorienteret. Og bevæge sig videre fra hvorfor til hvordan – helt ind i skriveværkstedet.

Vores skriveworkshops får højeste evalueringsresultater og de er udviklet i tæt samarbejde med forskellige kommuner.

I har også brug for strategisk rådgivning for at tilrettelægge den bedst mulige proces, når I skal have et mere direkte og tidssvarende sprog bundfældet i jeres organisation. Vi har erfaring med skriveprojekter for 13 kommuner – og al denne erfaring bliver selvfølgelig også jeres.
 

Hvad indeholder løsningen?

•    Skriveworkshops, 1 dag + ½ dags opfølgning
•    Rådgivning via et DIALOG Klippekort

Løsning 3

Skrivehåndværket – i en digital tid

Løsning 3 er for den organisation, der kender alt til at sætte interne udviklingsprojekter i søen. Når én kultur skal udskiftes med en anden. I har en intern kultur, der har et højt drive i forhold til at fastholde momentum, når ledere og medarbejdere kommer retur til hverdagen efter at have været på vores skriveworkshops.

Jeres kommunikationsafdeling er knivskarpe og kan udvikle motiverende, konkret og præcist materiale, der skal hjælpe folk med at huske de stærke skriveråd. Og så det føles let at holde fast i billederne af de konkrete målgrupper. Så I får indarbejdet nogle nye vaner, der gør, at I kommunikerer mere professionelt og med den gode service for øje.

I har brug for os til at skabe fokus på det direkte og tidssvarende sprog i jeres organisation. Vi skal grundlægge jeres nye fælles fodslaw – og gå foran med metoderne, der skal indarbejdes blandt ledere og medarbejdere.  
 

Hvad indeholder løsningen?

  • Skriveworkshops, 1 dag + ½ dags opfølgning

Skal vi tage snakken?

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til din organisation? Lad os finde ud af det sammen.