PR

Den rette historie til de rette mennesker


Drømmer du om, at jeres organisation kommer på forsiden af Børsen? Det gør de fleste. Men er du sikker på, at jeres målgrupper ikke følger andre faglige medier?  Vi hjælper jer med at udvælge de rette medier og historier til netop jeres målgrupper.

Vi udvikler jeres PR-strategi og vinkler jeres historier med relevans til præcise målgrupper. Effektiv PR er det korrekte mix af klassiske medier og sociale medier. Vi styrker jeres PR ved at udvælge det rette mix tilpasset jeres målgrupper.


PR til klassiske medier
Der er stadig rigtig mange, der læser de klassiske aviser og fagblade – og det er tit i de klassiske medier, at den gode historie starter, inden den spreder sig til de sociale medier. Måske er det her, jeres PR-strategi skal tage sit udgangspunkt?  


PR til sociale medier
Twitter, LinkedIn og en blog er fx en effektiv mulighed for at blive key-opinion leader inden for helt snævre fagområder - og profilere jer internationalt.


Vi hjælper jer med at tage mikrofonen i hånden og profilere jeres faglighed over for kunder og interessenter gennem enten klassiske medier eller sociale medier - eller begge dele.  Alt, I skal gøre, er at fortælle os jeres historier - så formidler vi dem til de rette mennesker igennem de rigtige medier.

 

 

Alcon

Se, hvordan vi med en god historie hjalp øjenkirurgispecialisten Alcon frem forrest i de norske lokalmedier.

 

Vis case

Skal vi tage snakken?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at formidle jeres historier til de rette mennesker?