Rigét Netværk

Ny hjemmeside som en aktiv del af salgsarbejdet


Service

Hjemmeside, webtekster, SEO og Video

Kundens behov

Pludselig kan det føles som om hjemmesiden står stille, mens virksomheden buldrer afsted. Rigét netværk havde udviklet mange nye netværk de senere år. Denne kerneydelse var ikke faktuelt beskrevet, dvs. de forskellige typer af netværk – og dét udbytte man får som medlem.

Hjemmesiden skulle også være mere synlig i google og søgbar, når potentielt interesserede søger på “netværk nordsjælland”.

Oveni havde Rigét brug for en ny visuel identitet, der tegner en profil af en dynamisk, forretningsorienteret netværksorganisation.

Endelig skulle sitet lanceres med et kreativt kick-off, også for at optimere SEO.   

Løsning og effekt

En søgeordsanalyse kortlagde områdets søge- og nøgleord. Ordene indarbejdede vi i de nye webtekster, i en ny forside-struktur og på undersiderne. Den røde tråd var at fortælle om værdien for medlemmerne ved at være del af et fagligt netværk.

Rigét netværk fik redesignet deres logo, ny grafisk webprofil og en forside, der positionerer virksomheden i markedet. Det kreative element er en dokumentarinspireret video, der handler om værdien ved at være i et netværk, på tværs af alder.

Det nye visuelle brand har skabt stolthed internt og eksternt blandt medlemmerne.  Hjemmesiden bruges nu aktivt i salgsarbejdet. Filmen er nået bredt ud, bl.a. til Rigéts netværksmøder og seminarer.

Skal vi tage snakken?

Har I også brug for at give jeres hjemmeside et løft? Vi hjælper jer godt på vej med at tegne en klar profil på web.