Rudersdal Kommune

Web-tekster til det hurtige - og andre til fordybelse


Service

Web-tekster til ny hjemmeside; Borgerservice og tema-sider.

Kundens behov

 

Hurtigt i mål med at få bestilt et nyt sundhedskort – eller hurtigt frem til siden med haveaffaldsordningerne. Forventningsniveauet er skyhøjt; det skal gå tjept, når borgerne er på nettet.

Et par tusinde undersider gemmer sig tit bag en kommunal hjemmeside – og i Rudersdal Kommune skulle alt indhold være spritnyt, dvs. målrettet borgernes behov for at få en opgave løst, få svar på et bestemt spørgsmål.

DIALOG skrev, så fingrene snurrede ...

 

 

Løsning og effekt

 

Ved siden af effektive informations- og servicesider, ja, så løber fortællingerne om Rudersdal som varme strømme. DIALOG har skrevet tema-sider om bl.a. naturperler og de helt utrolig mange udflugtsmuligheder på cykel, du kan finde i Rudersdal. 

Fortællinger er effektiv branding. God tid til at drømme sig ind i et smukt foto, læse videre, hente et kort, følge et link til fx en cykelguide. Rudersdal er et sted, man man mærke.

Skal vi tage snakken?

Har I også brug for at få effektive og levende web-tekster ud på hjemmesiden? Vi kan fx hjælpe jer med guidelines til den gode web-tekst, genre-bestemmelse af indhold - og dét at få det gode samarbejde mellem web-team og de faglige medarbejdere sat i system.