Søgemaskineoptimeret tekst

Et søgbart site - på første side i google


Det er ikke nok bare at skrive gode webtekster. Alle webtekster har en forside og en bagside. Arbejdet med tekstens bagside gør, at vi ved, hvilke søgeord jeres kunder søger på. Og vi kan skrue op for de døde sider ved at lægge de rigtige søgeord ind og placere dem de rigtige steder i teksten. Der er ingen nemme veje uden om SEO. 

For virksomheder er systematisk SEO nøglen til, at folk hurtigt finder jeres undersider om bestemte ydelser, services, kontaktpersoner eller produkter, når de søger på google eller bruger andre søgemaskiner. Og så de klikker videre ind på bestemte undersider.
SEO sælger og skaber hurtig og målrettet kontakt.  

Vi hjælper jer med:

  • Online tekst: Vi kortlægger jeres søgeord- og nøgleord. 
  • Vi ser på konkurrenternes SEO, vigtige søgeord i jeres branche/område og udvælger en liste af søgeord og nøgleord, som vi foreslår jer, at vi søgemaskineoptimerer for. 
  • Søgeord og nøgleord indarbejdes i teksterne. Nøgleordene er de unikke ord i jeres branche og organisation.
  • Web-usability: Teksterne, som vi skriver, er flydende, præcise og faglige webtekster, som jeres webbrugere forstår - og som giver dem svar på deres spørgsmål. Ikke en ophobning af søgeord, ingen gider læse.
  • I får et arbejdsark med de præcise titler og beskrivelser til at lægge ind i jeres CMS. Eller vi går ind og gør det.
  • Vi følger op med løbende servicetjek og SEO-status.


Hvis du vil vide mere om søgemaskineoptimering, så se nærmere på f.eks. Chefens guide til søgemaskineoptimering af Torbjørn Flensted eller SEO made Simple af Michael H. Fleischner. 

 

Rigét Netværk

Se, hvordan vi har hjulpet Rigét Netværk med at blive mere synlige i søgninger på Google.
 

Vis case

Skal vi tage snakken?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at søgemaskineoptimere jeres webtekster?