Services

Hej, hvad har du brug for?


Hvor ligger udfordringerne, når I taler med jeres kunder og interessenter? Er du fra det offentlige, så tænk kunder som borgere, virksomheder og foreninger. Måske kører sagsbehandlingen i jeres kommune for trægt? Er du fra en privat virksomhed, så oplever I måske, at kun 15 % læser jeres nyhedsbrev. Her kan du være tryg ved, at vi som det første lægger os i selen for at forstå, hvem I gerne vil blive bedre til at kommunikere med. Og hvorfor ...

Vi udvikler den skriftlige kommunikation i kommunerne, så fagpersoner lærer at skrive kort, klart og i en ligeværdig tone - og så det kan læses på en mobiltelefon. Derudover udarbejder vi value propositions, så jeres kunder ved, hvorfor de skal handle med jer. Hjemmesider og facebook-strategier gør vi det også i, fx for skoler og private.
 

Skriveprojekter

Hvor mange gange skal modtagerne læse jeres breve, før de forstår hovedbudskabet? Og er det klart, hvad modtageren skal gøre? Vi hjælper jer med at udvikle jeres skrivekultur.
 

Digital kommunikation

Friske tekster til hjemmesiden, som taler direkte til folk? Eller hvorfor ikke kommunikere mere levende ved at bruge film? Og du får masser af rådgivning undervejs. 
 

Strategisk kommunikation

Vil du markedsføre et produkt? Engagere din målgruppe? Ændre en holdning? Eller skabe god omtale i medierne? Vi hjælper jer godt på vej med kampagner, PR og direct marketing.