Webtekster

Giv fakta og overblik - og vær et menneske


Brugerundersøgelser viser, at vi ikke læser teksten på hjemmesiderne. Vi skimmer. Det skal nemlig gå hurtigt. Det er sandheden om læsesituationen, der bestemmer både form og indhold for en webtekst.

DIALOG Kommunikation skriver online tekster, rådgiver om online tekst og afholder kurser og workshops om effektive og levende tekster til nettet. Vi arbejder forskningsbaseret med web - ikke efter tilfældige holdninger. 

Vi hjælper jer med:
 

Online tekst
Vi webificerer og søgeordsoptimerer jeres eksisterende webtekster. Vi skriver også helt nye webtekster og seo-optimerer ud fra interviews og/eller seo-analyser.
 

Interaktionstjek
Er interaktionen med brugerne succesfuld? Virker call-to-actions? Ringer, udfylder og downloader kunderne og brugerne det de skal? Det hjælper vi jer med at sikre.
 

Web usability
Vi hjælper jer godt på vej, så teksterne og opbygningen af jeres forside og undersider lever op til standardreglerne for professionel web-kommunikation, så dine brugere eller kunder er tilfredse og vender tilbage til jeres site. Vores tilgang til brugervenlighed bygger blandt andet på Ph.D. Jakob Nielsens forskning i web-usability.
 

Jeres faglige tone og sprog 
Webtekster skal matche jeres branche og målgrupper. Vi hjælper jer med at justere jeres sproglige tone i et mix mellem den mere mundtlige tone på web og jeres branche/fagsprog.

Riget Netværk

Se, hvordan Riget Netværk fik tegnet en klar profil med målrettede budskaber og det rette indhold i deres webtekster.

 

Vis case

Skal vi tage snakken?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres webtekster, så de skaber effekt?